Komiker Bill Burr: ‚Jeg får Bitcoin! F—- Dette! ‚

Komiker Bill Burr har set lyset efter at have hørt Anthony Pompliano forklare ulemperne ved arvssystemer.

Bitcoin-tyren Anthony Pompliano har netop overtalt Bill Burr, en af ​​de største komikere i verden, til at investere i cryptocurrency

I en 1. juli-episode af Bill Bert Podcast – så opkaldt efter komikeren og hans co-vært Bert Kreischer – sagde Burr, at han købte Bitcoin ( BTC ), efter at en af ​​hans berømte uredelige tyrader kulminerede med udtrykket: “Jeg får Bitcoin! f — dette er —! ”.

Pomp kommenterede på Twitter efter interviewet: ”Jeg kalder det nu. 1. juli 2020 startede Bill Burr og Bert Kreischer et historisk 18-måneders Bitcoin-bull-marked. ”

Komedie for uddannelse

Pompliano, AKA Pomp, var lige færdig med at uddanne duoen om, hvordan banker ikke er i stand til at yde mere end $ 250.000 i beskyttelse fra Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) for nogle konti.

Burr, der har en nettoværdi på cirka $ 12 millioner, risikerer at miste en masse penge, hvis en bank foldes, medmindre hans fiat-aktiver var meget spredt. Komikeren tog sigte på at „ukvalificerede“ bankfolk bruge hans penge til at vende overskud og hævdede, at de havde oppustet boligmarkedet.

”Du opretter hele denne boble, og når det hele går til s — får du stadig en f — ing bonus, og du vil kun give mig 250 fra mine millioner dollars? Hvordan er det f juridisk lovligt? Jeg får Bitcoin! f — dette er —! ”

Blockchain-monopol

Duoen spurgte Pomp om næsten alt det økonomiske, fra gamle systemer og inflation til historien om cryptocurrency tilbage til Satoshi. Selvom han ikke ryste væk fra at bruge finansiel lingo, holdt Pomp sine analogier enkle og forklarede distribuerede hovedbøger som et monopolspil , hvor alle sporer pengene.

Til sidst blev samtalen praktisk, hvor parret spurgte om den aktuelle pris – 9.232 $ i skrivende stund – og hvordan crypto holdes. Pomp foreslog endda Burr at overveje at tilføje Bitcoin som en mulighed for betalinger for hans komedieshows, mens Kreischer også udtrykte en interesse i at udvinde cryptocurrency.

Svar fra seere var generelt positive ved trioens udveksling.

„Pomp forklarer BTC til to visecracking-komikere så godt, at de virkelig er fascinerede,“ sagde Twitter-bruger jeffcrow.

Redditor Peter4real krediterede også Bitcoin-læreren for at have forklaret konceptet til Burr: „Han er kritisk, men prøver at forstå, at der er noget rådent i økonomien, der berører alle undtagen de rige.“

Plads til humor

Imidlertid tog Burr og Bert som komikere sig tid til at få Pomp til at chuckle ved en række lejligheder med udsagn, herunder „Bitcoin er som Cardi B: du har hørt om hende, men aldrig hørt om hendes sange.“ Burr kastede navnet på en person, som han opfandt hos Fed, da han blev udfordret på sin viden, hvilket næsten fik Pomp til at falde ud af hans le og grine.

Da de så klip af interviewet, var medlemmer af Crypto Twitter også hurtige til at prøve deres par vittigheder. Bruger LowkeyKyrie sagde: „Bill, blink to gange i det næste klip, hvis du bliver holdt som gidsler, indtil du skubber nok Bitcoin.“